Dutch Grand Prix VIP Experience – IWT Dental & IT Solutions

door | sep 20, 2024

De Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix is altijd weer een enorm spektakel, van grootse artiesten tot spectaculaire race actie. Voor het tweede jaar op rij hebben wij voor één van onze opdrachtgevers een mooie VIP experience neergezet rondom deze fantastische Grand Prix. Van donderdag tot en met zondag hebben we onze opdrachtgever, IWT Dental & IT Solutions uit Schotland, ondergedompeld in de oranje massa van Max Verstappen fans.

Het weekend begon voor onze opdrachtgever op donderdag met een geweldigde Pitlane Walk en Paddock Tour. Een bijzondere ervaring die je midden in de wereld van de Formule 1 gooit. Onze gasten konden bij alle pitboxen een kijkje nemen, gevolgd door een uitgebreide tour door de Paddock. Het Formule 1 weekend zo beginnen was een primeur. Voor de VIP Experience regelen wij al het transport van en naar het circuit, hotel en avond activiteiten. Dit jaar verbleven in Van der Valk op de zuidas in Amsterdam, een fantastische thuisbasis. Voor het avond programma hebben we onze internationale gasten Amsterdam van zijn beste kant laten zien en hebben we de Jordaan en het Leidseplein verkend. 

Tijdens het Formule 1 weekend is niet alleen de Formule 1 te zien, maar ook de F1 Academy en de Porsche cup. Beide ook spectaculaire raceklasses die absoluut de moeite waard zijn om te zien. Verder is het raceweekend echt een festival met een geweldige line-up van artiesten. Op Super Friday werden we ondergedompeld in gezelligheid en muziek van onder andere Armin van Buuren en DI-RECT. Ook op zaterdag en zondag was er na de race activiteiten nog genoeg muziek van onder andere Davina Michelle, DJ La Fuente, Flemming, Tino Martin en Kris Kross Amsterdam.