Housekeepersdag – HotelPartner

door | sep 12, 2024

4 september was het eindelijk tijd voor de Housekeepersdag van HotelPartner. Een super energiek evenement voor managers van de verschillende housekeeper teams door heel Nederland. HotelPartner biedt ondersteuning aan hoteliers op gebied van Housekeeping & Cleaning en Equipment & Amenities. Voor dit fijne bedrijf hebben we een mooi evenement mogen neerzetten in de vorm van de Housekeepersdag, bij het prachtige Green Village in Nieuwegein. 

Als gast heb je het niet vaak in de gaten, maar de housekeeping in een hotel is een absoluut vak. Zij zijn de onzichtbare positieve kracht die de gast het gevoel kan geven dat er nooit eerder iemand in de kamer is geweest. Helemaal schoon en fris, strak en netjes. Alles wat de gasten nodig hebben. HotelPartner en hun medewerkers zijn hierbij een grote speler in de gastvrijheidsindustrie.

Onze opdrachtgever HotelPartner kwam bij ons met de vraag om een event concept uit te werken op basis van hun employee kernwaarden; voelt als thuis, met elkaar, een plek voor groei, uitdaging en oog voor elkaar. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een fantastische middag voor het supervisors team en regio managers waarin ze nieuwe mensen ontmoetten, kennis en tips deelden en nieuwe inzichten opdeden. Na dit evenement konden zij weer een volgende stap maken met hun team op locatie.

De zeer groene en betoverende locatie Green Village was voor dit evenement de perfecte locatie, en ruim 60 collega’s uit het hele land reisde af naar Nieuwegein. De kernwaardes stopten we terug in het programma voor de dag door middel van samenwerken, competitie, lachen, activiteiten en elkaar op een frisse en leuke manier leren kennen. Maar ook door nieuwe kennis en inspiratie op te doen door een passende keynote spreker in het programma te integeren. Met veel humor en unieke anekdotes was Milo Berlijn de juiste man op de juiste plaats. Onze eigen collega, Alex heeft naast zijn rol als eventmanager ook de hele dag als dagvoorzitter het gehele programma gepresenteerd. Wat zorgde voor een fijne dynamiek en flow in het evenement. Naast de heerlijke catering die de locatie de hele dag voor de gasten verzorgde, waren als toetje tijdens de borrel en BBQ de Complimentenmakers aanwezig. Zij schreven een lief, reflecterend ‘portret’ in de vorm van een compliment voor elke aanwezige gast, wat de dag extra bijzonder maakte.

Het was een feestje om deze productie van A tot Z te verzorgen voor onze opdrachtgever en hen te ontzorgen in het gehele evenement productie proces.